Roy Tømte

02.08.2023

Jeg er en fan av Elvis Presley. Min favorittsang er "If I can dream".  Denne sangen er min følgesvenn, akkurat som min brors minner.

Jeg har tre døtre som jeg elsker. De gir meg drivkraften til å bli en bedre pappa hver dag. Jeg driver med friluftsliv bl.a. å gå til fjells, i skogen, kjøre motorsykkel, gå til sjøen i båten, spille fotball, og de siste to årene har jeg spill frisbee. Jeg elsker å tilbringe mye tid med familien min.

Å holde seg aktiv har vært veldig viktig for meg og døtrene mine. 

Når man lider ett eller flere tap på kort tid, faller alt fra hverandre i hjernen og i følelsene, hver av oss kommer og går i forskjellige kriser. 

Over tid har hjulpet meg til å holde meg aktiv, komme tilbake til fokuset i mitt eget liv og dermed være tilgjengelig for døtrene mine i deres egen prosess.


Favorittfraser

"Ingenting er umulig, demulig tar være lenge tid". Det er noe som har vært inni meg for alltid.

Jeg har hentet denne setningen fra TV-serien Harald Rønneberg: "Det er begrenset hvor dritt det kan gå"


ROM-Agder har fremdeles mye å vokse

Tidligere jobbet jeg som produksjonssjef for Nestle iskrem og har hatt andre lederjobber. Til slutt jobbet jeg i 19 år som teamleder i ASKO-bedriften, der ble jeg pensjonist. Jeg følte en sterk impuls til å akseptere Anne Marie Lølands forslag om å erstatte henne som leder i ROM-Agder. Dette betydde en stor utfordring for meg og jeg tok den med stor glede. 

Jeg vet mye om hva som skjer i ROM-Agder, men jeg er fortsatt i ferd med å lære mer. Jeg blir rørt og motivert av de som jobber i ROM-Agder og det har vært en av de største grunnene til at jeg ønsket å jobbe her. Kursene og kunnskapen til de som jobber på ROM-Agder, det er et fantastisk sted å være.

Jeg tror at ROM-Agder ikke er kjent nok så langt, og vi kommer til å jobbe hardt med det, med nettsiden som hoved kommunikasjonsmiddel og de sosiale media som hovedinformasjons middel. 

Hvert år må ROM-Agder be om penger for å finansiere seg selv; vi kan ikke planlegge på lang sikt. Økonomien blir en svakhet og lar oss ikke sette mål som består over tid. Dette er hovedutfordringen jeg må møte. Vi ønsker å vokse og vi ønsker å gjøre det på alle områder.

å ta ROM-Agder til neste nivå. 

Den største og beste styrken til ROM-Agder er mangfoldet av mennesker som jobber her. De er dedikerte mennesker som ønsker å gjøre noe, ønsker å gjøre endringer og være en del av endringen og gjøre en forskjell. Dette menneskelige potensialet må brukes godt, det er fortsatt mye å gjøre og vokse.

Vi opplever endringer og mitt personlige mål er å ta ROM-Agder til neste nivå.