Aktiviteter


«Recovery er en dypt personlig, unik prosess der en endrer sine holdninger, verdier, følelser, mål, ferdigheter og/eller roller.

Det er en måte å leve et tilfredsstillende, håpefullt og medvirkende liv selv innenfor de begrensninger som sykdommen forårsaker.

Recovery innebærer utvikling av ny mening og hensikt i eget liv idet en vokser utover de katastrofale virkninger av psykisk sykdom.» (Bill Anthony-1993)

Manuelle aktiviteter kan ha stor innvirkning på livene våre. De hjelper oss med å frigjøre dopamin (en kjemikalie i hjernen knyttet til nytelse), redusere hormoner som forårsaker stress og øke vår tilfredshet med livet, ifølge studier støttet av Storbritannias nasjonale håndverksutviklingsbyrå United.

Suppe for sjelen er en aktivitet som finner sted den SISTE torsdagen i hver måned. Vi serverer en deilig suppe til gjestene våre og snakker om trivielle emner. Hver måned blir vi litt bedre kjent og vi kan dele temaer som frigjør oss, hvorfor? Vi er på et trygt sted og med mennesker som forstår oss, vi slappe av og...