Kontakttelefon: +47 944 64 373

AKTUELT 


Gjesten vår var Ole Hortemo han delte sin egen erfaring knyttet til dialog arbeid i Kristiansand. Ole Hortemo, tidligere politisjef er en samfunnsengasjert og reflektert mann, han har jobbet med dialog og konflikthåndtering i Norge og utlandet.

Denne tirsdagen 5. oktober, Kl 18:00 skal vi ha Hans H. Grelland. Han er proffessor emeritus i kvanetkjemi og har mastergrad i filosofi. Ved universitetet i agder. Han har erfaring med grupper og personlig veieldning.

Den 30. september var vi tilbake med "Suppe for Sjelen", et øyeblikk for å dele en deilig suppe, samtale mellom venner og et lite livemusikk-arrangement.

Vi fortsetter med Kjøkkenprat. Vi utfører for tiden Kjøkkenprat på norsk og polsk. Det har vært en veldig god opplevelse og vi håper at flere blir med når vi starter opp med Kjøkkenprat på ukrainsk og spansk.

Vi startet første klasse (av 8) av "Movimiento bare for Gøy". Læreren vår Anne Grette gjorde denne første timen til et veldig morsomt og meningsfylt øyeblikk. Her har du noen få øyeblikk.

En hektisk og veldig underholdende dag vi hadde i ROM-Agder for å være med på en av aktivitetene til «Arendalsuka».

Vi var veldig glade for å få besøk av våre kolleger fra SAGATUN og NAPHA. Gode ​​ideer om felles arbeid som vil bli realisert om kort tid.

Selvhjelp Norge inviterte til samarbeidsfrokost på Thon Hotel Norge. Regionleder for Selvhjelp avd. Agder og Rogaland, Kari Kastmann, holdt innlegg om hva selvhjelp kan gjøre for enkeltpersoner og grupper.

I denne anledning og som en gave var Arild Fredriksen med oss ​​på ROM-Agder og spilte fire sanger av egen kreasjon. Dette var vår siste "Suppe for Sjelen", helt til vi kommer tilbake fra sommeren....og det var den virkelig, Suppe for Sjelen.

Mauri og Meme (Barrio Sur) , De akkompagnerte oss med sine latinamerikanske sanger. Så fortsetter vi med øvingen av sangen "Color Esperanza". Vi går videre steg for steg.

Svein og Gwyn. Så hyggelig det var å høre det spesielle øyeblikket da de delte 3 sanger med oss. De er et helt spesielt og kjent par i det musikalske miljøet og i alt de har gjort i sitt profesjonelle liv. Snart får vi vite mer om dem.

Juan Carlos og Mauricio, De kjærtegnet oss med sin instrumentalmusikk og sanger av latinske forfattere. De husket den gangen de kom til Norge, for 34 år siden.