Kontakttelefon: +47 944 64 373

AKTUELT -2023


Sist torsdag 25. mai kunne vi glede oss over en ny dag med «Suppe for sjelen» og «Temakveld» arrangert av ROM-Agder i samarbeid med Foreningen for Flerkulturelt Recovery-arbeid.

Ordfører Skisland åpnet Energiverket Kjøita i dag. Han støtter og synes tilbudet som gis fra Energiverket innen livsmestring er flott!

Idag deltar ROM-Agder på arbeidsmøte om Gode Livsvilkår i regi av Kristiansand kommune. Bjarte Austvik leder an og oppfordrer til å se på «mulighetsbildet»

27. april var vi i Suppe for sjelen i ROM-Agder. Nyter en deilig kyllingsuppe og hyggelig selskap av de som kom på besøk til oss. Dette er øyeblikkene vi blir grundig kjent med hverandre, det er når våre gode følelser kommer ut for å hjelpe eller støtte andre. Dette er øyeblikkene når vi føler oss rolige og trygge og...

Samarbeidende organisasjoner i ROM-Agder deltok den 24 . og 25. april i Agder Recovery Nettverk- samling som denne gang ble arrangert i Evje kommune.

Apr 06

Påske

På disse dagene hvor samfunnet tar noen dager fri for å minnes påsken, er vi på ROM-Agder oppmerksomme på de som trenger et øyeblikk med samtale eller distraksjon.

Dans kan bidra til å frigjøre følelsesmessige blokkeringer, frigjøre indre spenninger, komme ut av et stadium av isolasjon, bryte med rutinen eller forbedre humøret ditt. Og forresten, en kardiovaskulær øvelse utføres som vil hjelpe oss å gjenopprette form og fysisk kapasitet. I tillegg forbedrer dans bevegelser, korrigerer holdning og...

Gjestene våre Svein og Gwyn Øverland rørte oss med sine sjelfulle sanger, historier og fantastiske melodier.

Simon Didriksen som var vår gjest, han hold innlegg om «Gjennom angsten ut i livet» .

Aktuelt - 2022

Gjesten vår var Ole Hortemo han delte sin egen erfaring knyttet til dialog arbeid i Kristiansand. Ole Hortemo, tidligere politisjef er en samfunnsengasjert og reflektert mann, han har jobbet med dialog og konflikthåndtering i Norge og utlandet.

Denne tirsdagen 5. oktober, Kl 18:00 skal vi ha Hans H. Grelland. Han er proffessor emeritus i kvanetkjemi og har mastergrad i filosofi. Ved universitetet i agder. Han har erfaring med grupper og personlig veieldning.

Den 30. september var vi tilbake med "Suppe for Sjelen", et øyeblikk for å dele en deilig suppe, samtale mellom venner og et lite livemusikk-arrangement.

Vi fortsetter med Kjøkkenprat. Vi utfører for tiden Kjøkkenprat på norsk og polsk. Det har vært en veldig god opplevelse og vi håper at flere blir med når vi starter opp med Kjøkkenprat på ukrainsk og spansk.

Vi startet første klasse (av 8) av "Movimiento bare for Gøy". Læreren vår Anne Grette gjorde denne første timen til et veldig morsomt og meningsfylt øyeblikk. Her har du noen få øyeblikk.

En hektisk og veldig underholdende dag vi hadde i ROM-Agder for å være med på en av aktivitetene til «Arendalsuka».

Vi var veldig glade for å få besøk av våre kolleger fra SAGATUN og NAPHA. Gode ​​ideer om felles arbeid som vil bli realisert om kort tid.

Selvhjelp Norge inviterte til samarbeidsfrokost på Thon Hotel Norge. Regionleder for Selvhjelp avd. Agder og Rogaland, Kari Kastmann, holdt innlegg om hva selvhjelp kan gjøre for enkeltpersoner og grupper.

I denne anledning og som en gave var Arild Fredriksen med oss ​​på ROM-Agder og spilte fire sanger av egen kreasjon. Dette var vår siste "Suppe for Sjelen", helt til vi kommer tilbake fra sommeren....og det var den virkelig, Suppe for Sjelen.

Mauri og Meme (Barrio Sur) , De akkompagnerte oss med sine latinamerikanske sanger. Så fortsetter vi med øvingen av sangen "Color Esperanza". Vi går videre steg for steg.

Svein og Gwyn. Så hyggelig det var å høre det spesielle øyeblikket da de delte 3 sanger med oss. De er et helt spesielt og kjent par i det musikalske miljøet og i alt de har gjort i sitt profesjonelle liv. Snart får vi vite mer om dem.

Juan Carlos og Mauricio, De kjærtegnet oss med sin instrumentalmusikk og sanger av latinske forfattere. De husket den gangen de kom til Norge, for 34 år siden.