Vakttelefon: +47 944 64 373

AKTUELT

Selvhjelp Norge inviterte til samarbeidsfrokost på Thon Hotel Norge. Regionleder for Selvhjelp avd. Agder og Rogaland, Kari Kastmann, holdt innlegg om hva selvhjelp kan gjøre for enkeltpersoner og grupper.

I denne anledning og som en gave var Arild Fredriksen med oss ​​på ROM-Agder og spilte fire sanger av egen kreasjon. Dette var vår siste "Suppe for Sjelen", helt til vi kommer tilbake fra sommeren....og det var den virkelig, Suppe for Sjelen.

Mauri og Meme (Barrio Sur) , De akkompagnerte oss med sine latinamerikanske sanger. Så fortsetter vi med øvingen av sangen "Color Esperanza". Vi går videre steg for steg.

Svein og Gwyn. Så hyggelig det var å høre det spesielle øyeblikket da de delte 3 sanger med oss. De er et helt spesielt og kjent par i det musikalske miljøet og i alt de har gjort i sitt profesjonelle liv. Snart får vi vite mer om dem.

Juan Carlos og Mauricio, De kjærtegnet oss med sin instrumentalmusikk og sanger av latinske forfattere. De husket den gangen de kom til Norge, for 34 år siden.

Mauri og Meme (Barrio Sur), latinamerikanske sanger og et øyeblikk til ettertanke med sangen «Como La Cigarra», som inviterer oss til å bli født på ny, i møte med motgang.