Suppe for Sjelen fredag 10.06.2022 

10.06.2022

I denne anledning og som en gave var Arild Fredriksen med oss ​​på ROM-Agder og spilte fire sanger av egen kreasjon. Dette var vår siste "Suppe for Sjelen", helt til vi kommer tilbake fra sommeren....og det var den virkelig, Suppe for Sjelen.

Arild Fredriksen, arkitekt, singer-songwriter og kunst som lager vakre ting. Han er kjent i det kunstneriske miljøet. Han var i ROM-Agder for den siste «Suppe for sjelen» vi hadde. Alle tekstene til sangene hans er hans egen skapelse og Arild liker å fortelle enkle historier som etterlater en dyp forståelse.

Hans første sang rørte oss på grunn av den klare måten å beskrive forvirringen og håpløsheten som mange mennesker går gjennom. Sangen hans "Kom Sol, Kom Regn, Kom vind" kaller oss til å være en del av livene til mennesker som ber oss om hjelp til å vite hvor de skal gå, hvordan stå opp, hvordan velge godt og viktigst av alt, hjelpe dem å finne sin vei..

Det var en veldig interessant dag og vi takker Arild for å få lov til å dele videoen av sangen hans "Kom Sol, Kom regn, Kom vind".