Temakveld - Suppe for Sjelen (april)

27.04.2023

27. april var vi i Suppe for sjelen i ROM-Agder.  Nyter en deilig kyllingsuppe og hyggelig selskap av de som kom på besøk til oss. Dette er øyeblikkene vi blir grundig kjent med hverandre, det er når våre gode følelser kommer ut for å hjelpe eller støtte andre. Dette er øyeblikkene når vi føler oss rolige og trygge og også når vi føler at vi er på rett sted.

Meg i Focus

Ved denne anledningen rørte temaet presentert av Monica Modalen oss dypt med hennes personlige historie og hvordan hun klarte å finne veien til Recovery, etter å ha levd en barndom og ungdomstid i et miljø med rusavhengighet og psykiske problemer. Det vi i dag kjenner som «pårørende» er de menneskene som opplever konsekvensene av å være i den nærmeste kretsen av mennesker med problemer med alkohol, rus, psykiske problemer, vold m.m. I perioder hvor det ikke fantes reell hjelp for pårørende, måtte hun lage sine egne regler som gjorde at hun kunne oppnå det livet hun selv ønsket å leve. I dag er hun dedikert til å veilede og støtte grupper av mennesker kalt pårørende ved å bruke sin egen erfaring. 

På den annen side gledet vår venninne Tara Øverland oss ​​med sin talentfulle stemme og sangene hun har skrevet som fikk oss til å myke sjelen og hjertene våre.