Medarbeidere

Lassens hus ligger på Rådhusbryggen i Arendal, side om side med gammel trehusbebyggelse. Huset er fra tidlig 1800-tallet og ble fredet i 1999. Det er ombygget mange ganger, men representerer slik borgerskapet bodde i Arendal.

I 2011 startet et samarbeidsprosjekt mellom UiA, Rom-Agder og A-Larm om veiledning av sosionomstudenter. Studentene hadde den gang praksis i tredje studieår. I år ble dette endret til første studieår, noe som ble godt mottatt av alle involverte på grunn av verdien av å komme tidlig inn med erfaringskompetanse i forhold til holdninger og videre...

Roy Tømte

02.08.2023

Jeg er en fan av Elvis Presley. Min favorittsang er "If I can dream". Denne sangen er min følgesvenn, akkurat som min brors minner.

Khunche Xas

02.08.2023

Jeg har to bøker som er spesielle for meg: "Min livs filosofi" av Arne Næss, og "Den store kjærligheten" av PER Arne Dahl.

Jeg kom til Norge for 33 år siden og savner fortsatt landet mitt, Chile. Jeg har tre døtre og et barnebarn som er født i Norge og de er grunnen til at jeg er så takknemlig overfor Gud.

Min favorittsetning er: "Jeg er mer enn min diagnose" . Jeg klarte å komme meg ut av stigmaet "diagnose", og denne setningen holder meg utenfor den boksen.

Alle tankene og setningene som hjelper meg til å bli bedre og føle meg glad er mine favorittfraser.