Aktuelt

Her er noen aktiviteter og korte nyheter av interesse.

13-06-2022: Foreningen for Flerkulturelt Recovery-Arbeid (FFRA) har startet samarbeid med RAZEM. LES MER

13-06-2022: Frokost med Selvhjelp Norge.  Selvhjelp Norge inviterte til samarbeidsfrokost på Thon Hotel Norge. Regionleder for Selvhjelp avd. Agder og Rogaland, Kari Kastmann, holdt innlegg om hva selvhjelp kan gjøre for enkeltpersoner og grupper. 

LES MER

10-06-2022: Suppe for sjelen: I denne anledning og som en gave var Arild Fredriksen med oss ​​på ROM-Agder og spilte fire sanger av egen kreasjon. Dette var vår siste "Suppe for Sjelen", helt til vi kommer tilbake fra sommeren....og det var den virkelig, Suppe for Sjelen. 

LES MER

09-06-2022: 

Mulighetenshus er et unik konsept!

I det vi går inn i huset, kommer vi inn i en hyggelig kaffe med enkel buffe. Lun atmosfære med vegger og interiør i naturlige materialer og rolige farger, skaper hjerterom for besøkene. Stedet bør ses og oppleves, men se hjerne deres nettside: https://www.muligheteneshus.no . 

LES MER

08/06/2022: ROM-møte og velkommen til Sommer'22. En ettermiddag med vakker sol, omgitt av grøntområder og et deilig måltid å dele med ROM-direktoratets team. Øyeblikk hvor bedre ideer blir født.  

03-06-2022: Suppe for Sjelen: Mauri og Meme (Barrio Sur) , De akkompagnerte oss med sine latinamerikanske sanger. Så fortsetter vi med øvingen av sangen "Color Esperanza". Vi går videre steg for steg.  LES MER

27/05/2022: Suppe for Sjelen: Svein og Gwyn. Så hyggelig det var å høre det spesielle øyeblikket da de delte 3 sanger med oss. De er et helt spesielt og kjent par i det musikalske miljøet og i alt de har gjort i sitt profesjonelle liv. Snart får vi vite mer om dem.

  • 06/05/2022: Suppe for Sjelen: Mauri og Meme (Barrio Sur), latinamerikanske sanger og et øyeblikk til ettertanke med sangen «Como La Cigarra», som inviterer oss til å bli født på ny, i møte med motgang. LES MER

20/05/2022: Suppe for Sjelen: Juan Carlos og Mauricio, De kjærtegnet oss med sin instrumentalmusikk og sanger av latinske forfattere. De husket den gangen de kom til Norge, for 34 år siden.

LES MER

13/05/2022: Suppe for Sjelen: Et møte mellom venner. Denne dagen starter vi med et langsiktig prosjekt. Vi skal synge en komplett sang på SPANSK. 

LES MER