torsdag, 30 mai 2019 11:06 Skrevet av

Jan Erik Kvarsten er brukerforsker og erfaringskonsulent i Rom Agder. Han har også ansvar i forbindelse med planlegging av den årlige Italiaturen, samt at han skal være med som ansvarsperson på turen.

Jeg har intervjuet Kvarsten i forbindelser med hans tanker og forventninger i forbindelse med turen som snart går av stabelen.

       Hva er dine forventninger til Italiaturen?

Jeg forventer en fin opplevelse som før. Masse gode opplevelser, enkelte utfordringer for noen. Vi kommer nok til å treffe en større versjon av villsvinparet Kurt og Jan Erik på gården. Tipper de får masse nistemat av oss som vanlig. Kanskje det blir litt varmere i år, også går jeg med ett mer avslappet sinn i år basert på den gode erfaringen fra i fjor. Jeg tipper det vil bli litt varmere i år enn i fjor siden vi kommer ett par uker lengre ut på sommeren enn i fjor. Ellers så blir det en del av dem som var der for fire år siden som blir med oss denne gangen også, så flere i gruppen kjenner jeg, så de er ganske så greie folk å ha med å gjøre. Tipper det blir ett et restaurantbesøk i favorittbyen Volterra.

        Hvordan har du forberedt deg?

Huske de to viktigste tingene Pass og Penger som vanlig, har ett ekstra sengelaken med meg slik at jeg slipper lopper i sengene der nede. Var heldig selv i fjor, men det var mange som klødde masse så det tar jeg med meg denne gangen. Ellers så bestiller jeg toget til Venturina til uka slik at vi kommer oss frem fra flyplassen. Så tar jeg med meg telefon, lader og padde til lader slik at jeg slipper å havne i krig om stikkontakten på rommet i forhold til å lade telefonen om nettene. Klær som vanlig, men ingen glemmer det da, eller kanskje??? 

Lest 3710 ganger Sist redigert mandag, 03 juni 2019 12:39