tirsdag, 13 mars 2018 11:13 Skrevet av

Vi søker erfaringsveiledere!

 

Har du opplevd utfordringer knyttet til rus og/eller psykiatri i livet? Enten selv eller som nær pårørende? Har du kommet over disse, og tror du har lært noe verdt å dele?

I så fall er denne annonsen noe for deg.

Etterverns og pårørende organisasjonen A-Larm og Rom-Agder, det brukerstyrte senteret innen rus og psykiatri søker erfaringsveiledere for 3.års sosionomstudenter høsten 2019.

Siden 2011 har A-larm og Rom-Agder i samarbeid med Universitetet i Agder tilbudt veiledning til 5.semesters sosionomstudenter i forbindelse med deres arbeidspraksis.

Veiledningen foregår i grupper bestående av ca. 8 studenter og 2 veiledere. Gruppene møtes tre ganger av to timer i løpet av høstsemesteret. Hvert veiledningspar har to grupper, altså til sammen seks gruppeveiledninger hver på to timer.

I tillegg kommer tre veileder samlinger, opplæringsmøter, presentasjonsmøte på Universitet og et to-dagers veilederseminar hvor du vil få jobbe med case og veilederrollen.

Arbeidsted vil være Kristiansand, og vil strekke seg fra mai til utgangen av november.

Engasjementet omfatter totalt ca. 36 timer og betales etter endt oppdrag.

Av deg forventer vi at du har den ønskede erfaring, samtidig som du besitter nødvendig avstand til din egen historie. At du forstår at å veilede handler om å gi plass, samtidig som du mestrer å dele dine erfaringer.

Søknad med CV eller spørsmål kan sendes til

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 23. April 2019

 

 

Lest 2912 ganger Sist redigert onsdag, 20 mars 2019 18:22